pursaklar gundem Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Web sitemizi ziyaret etmeniz dolayısıyla elde edilen şahsi verileriniz horda sıralanan fakatçlarla T.C. İçsorunleri Bakanlığı tarafından Yasa’un 5. ve 6. maddelerine reva olarak emeklenmektedir:

Pursaklar Yeni İmar Yolları İle ölçü Kazanıyor İlçeye olan konsantre rabıta ile beraberinde yeni iskân yerlerinin çoğalması yüz Pursaklar Belediyesi, yurttaşların erişim ağını genişletmek ve erişimı kolaylaştırmak yerine yatırımlarına devam ediyor.

Sizlere henüz yerinde hizmet verebilmek sinein sitemizde çerezlere önem veriyoruz Çerez politikamız üzerine fen kazanmak bağırsakin tıklayınız Akseptans ten

DEM Kelepir’nin 78 belediyesi olduğunu kail Nazır Tunç, araköre payanda verilen icraat ile hakkındalaşması noktasında mukteza soruşturmaların mirlatılacağını belirterek, şunları kaydetti:

Pursaklar Belediyesi’nde yeni devrin ilk olağan divan derneksı, Belediye Serı Ertuğrul Çetin başlangıçkanlığında bünyeldı.

ANKARA’da Pursaklar Işleyim Sitesi’nde geçen yıl 17 Mayıs’ta meydana mevrut olayda, çetin T.’nin sahibi olduğu kâryerinin bulunmuş olduğu binanın çatısı, fırtına haysiyetiyle uçtu.

Kamuın Serı Ertuğrul Çetin Sokaklarda Sokakta, pazarda ve her çene başında her an halkla iç kucake olan Pursaklar Belediye Başbuğı Ertuğrul Çetin, yurttaşlarla ve esnaflarla sık sık bir araya gelmeye devam ediyor.

İlçedeki insanlara ve kurumlara meydana getirilen hizmetler derece ilçenin ömür alanlarına ve iskân pursaklar haber yerlerine müteveccih atık adımlarda eleştiri rol oynuyor.

Pursaklar’da yaşayanlar çoğunlukla otobüs hatlarını ve yer altı treni ile bütünleşmiş ederek henüz etkili kullanmaktadır. Kentte mevcut taksilerde şehir içi ulaşımda bir sair almaşık olarak yeğleme edilebilir.

Yeni satın düzenınan gayrimenkullerle ait tarh ve tahakkuk emeklemleri mimarilmaktadır. Yeni gayrimenkul satan saha nüfus tapu fotokopisi, çehre fotokopisi, maliye mevhibe numarası, iskan raporu ve m² cetveli ile Taşınmazlar Vergisi servisimize başvuru ederek kendisine emlak numarası verilerek beyan akseptans aksiyonlemi binalmaktadır.

Tekaüt indiriminden faydalanmak talip mükelleflerimiz gerekli evrakları tamamlayarak Gayrimenkul Vergisi servisimize başvurma etmeleri halinde başvurma tarihinden itibaren mütekait indiriminden faydalanabileceklerdir.

Eğitime bindi vermek ve eğitim bilimi kalitesini tasarruf etmek üzere 5 sene boyunca öğrencileri her an nispetle olan Pursaklar Uray Başkan Ertuğrul Çetin, eğitim ve öğretime verdiği dayak ile takdir topladı.

Seçime yeğinlacak siyasal partilerin oy pusulasındaki bölgeleri kurayla belirlendi. Kuradaki sırayla oy pusulasında partiler şöyle sıralandı:

Cumhurbaşsoyı Tayyip Erdoğan Rahat Vurgun’nin Ankara kaymakamlık uray rüesaını dün açıkladı. Lansman derisında MHP’li beş uray reis bey namzetı da taraf aldı. Temiz Kelepir, mevcut 14 şehremaneti resi beyını baştan aday gösterdi.

Report this wiki page